Även solen har fläckar av Therese Emanuelsson

Även solen har fläckar av Therese Emanuelsson

In Böcker av Express you Bokförlag

Även solen har fläckar

Även solen har fläckar


Therese Emanuelsson

Plötsligt tog cancern ett järngrepp över min kropp och själ. Jag var mitt i livet och karriären, hade familj och hus. Jag sprang i ekorrhjulet och tog min hälsa förgiven. En berg- och dalbana följde med olika tuffa och intensiva behandlingar. Relationstrassel och oväntade konsekvenser ställde allting på tvären.

Jag kämpade febrilt för mitt liv och för att hitta energi och kärlek i livet igen. Ångest och rädsla blev vardagsmat, likaså besvikelser. Stark kämpaglöd och positiv attityd samt massor av support från vänner och släkt har gett mig nya värderingar och en ny livsstil.

Om boken

Hur hittar man glädjen och kärleken igen mot alla odds? Finns det hopp och lycka i slutet av tunneln? Följ med på min resa med cancertumörer och förändring i bagaget. 

Sätt på säkerhetsbältet för nu åker vi!

ISBN

  • Kommer snart

Dela denna sida