Det Krökta Rummet av Magnus Falk

Det Krökta Rummet av Magnus Falk

In Böcker av Express you Bokförlag

Det krökta rummet

Det krökta rummet

Magnus Falk


Ett tungt oktoberdis vilar över universitetsstaden. Cecilia Fagerström, nybliven läkarstudent, går sin första termin på läkarlinjen och är mitt i en omvälvande fas i livet. Hon slits mellan nypåkomna krav på studieresultat och rollen som småbarnsförälder. Familjens försörjning försöker hon få att gå ihop genom att arbeta extra inom äldreomsorgen.

Inte långt från området där hon bor sker ett brutalt lägenhetsmord som blir det dominerande inslaget i nyhetsmedia. Samtidigt inträffar en rad händelser som ger Cecilia indicier om att gärningsmannen kan finnas i hennes omgivning, och att personen kan ha kopplingar till henne själv.Cecilia träffar under ett patientmöte Lisa Arvidsson, en 88-årig änka i förorten. De får genast en speciell kontakt och Cecilia bestämmer sig för att delge henne sina bryderier. Saker och ting verkar inte vara som hon tror och mordhistorien kryper sig allt närmare inpå henne.

Om boken

Det Krökta Rummet är Magnus Falks debutroman med en spännande intrig och överraskande vändningar. När boken är slut önskar läsaren att den ska fortsätta och fortsätta…

Pocket 347 sidor.

ISBN

  • 978-91-977464-4-1. Pocketstandard Prisgrupp H Rosa

Dela denna sida