Djävulslust av Alexia K

Djävulslust av Alexia K.

In Böcker av Express you Bokförlag

Djävulslust

Alexia K.


Han frågar plötsligt: ”Tycker du om champagne?” Det glittrar i hans ögon. ”Jag älskar champagne!” svarar jag och drunknar i hans blick.

Där på trappen, vid ingången till lunchrestaurangen Hästhoven på Solvalla, där stod han, mannen från Spray Date.

Mannen från Skåne, den hemlighetsfulla. Mannen som jag mejlat och pratat i telefon med under flera veckors tid och som väckt mitt intresse. På stallbacken rådde det full aktivitet, hästar, kuskar, bilar och människor i en enda röra. Man kunde tydligt märka att det närmade sig tävlingsdag. Hästarna kände också av atmosfören, de blev taggade, som de tävlingsmakiner de faktiskt är.

Hela Solvalla hade en puls som var underbar att insupa, en skön känsla som kittlade gott. Allting bubblade, inte bara tack vare solen, det var en ovanlig laddning i luften. Den laddningen smittade av sig på mig, kan inte svara på ifall det var vårsolen, tävlingsnerverna eller bara helt enkelt kåthet…

Om boken

Pocket.

Sex- och bekräftelsebehov är hörnstenarna i denna eggande men framförallt skrämmande berättelse. En ung hästtokig kvinnas längtan efter kärlek leder rakt in i ett mörkt nystan av lögner, sexmissbruk och medberoende.Mia Bryngelsson, Sveriges Radio.

ISBN

  • Kommer snart.
Alexia K.

Dela denna sida