Djävulslust av Alexia K

Djävulslust

In Böcker by Express You Bokförlag

/*Unknown Error preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 11*/

Djävulslust

Alexia K


Han frågar plötsligt: ”Tycker du om champagne?” Det glittrar i hans ögon. ”Jag älskar champagne!” svarar jag och drunknar i hans blick.

Där på trappen, vid ingången till lunchrestaurangen Hästhoven på Solvalla, där stod han, mannen från Spray Date.

Mannen från Skåne, den hemlighetsfulla. Mannen som jag mejlat och pratat i telefon med under flera veckors tid och som väckt mitt intresse. På stallbacken rådde det full aktivitet, hästar, kuskar, bilar och människor i en enda röra. Man kunde tydligt märka att det närmade sig tävlingsdag. Hästarna kände också av atmosfören, de blev taggade, som de tävlingsmakiner de faktiskt är.

Hela Solvalla hade en puls som var underbar att insupa, en skön känsla som kittlade gott. Allting bubblade, inte bara tack vare solen, det var en ovanlig laddning i luften. Den laddningen smittade av sig på mig, kan inte svara på ifall det var vårsolen, tävlingsnerverna eller bara helt enkelt kåthet…

”Sex- och bekräftelsebehov är hörnstenarna i denna eggande men framförallt skrämmande berättelse. En ung hästtokig kvinnas längtan efter kärlek leder rakt in i ett mörkt nystan av lögner, sexmissbruk och medberoende.” – Mia Bryngelsson, Sveriges Radio.


Författare: Alexia K
ISBN: 9789197746489
Språk: Svenska
Antal sidor: 215
Utgiven: 28/09/2012
Kategori: Skönlitteratur
Format: Inbunden

Om författaren

Alexia K

Dela denna sida