Tvärs över mitt hjärta av Eva Norén

Tvärs över mitt hjärta

In Böcker by Express You Bokförlag

/*Unknown Error preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 11*/

Tvärs över mitt hjärta

Eva Norén


Han hade ställt sig medvetet nära, klivit över den osynliga gränsen, och sökt ögonkontakt. Den kryddiga doften hon känt tidigare letade sig åter fram. Generat vände hon bort huvudet och blev både ängslig och sårbar. Det var för laddat. Hon visste inte längre åt vilket håll hon skulle vända sig för att hitta sitt vanliga jag. Bortom bekvämlighetszonen fanns inte någon mental försvarare som kunde hjälpa henne att finna vägar att förneka mannen intill.

Sander, som brutit med sitt gamla liv i Sverige och tagit sig an en glömd gammal trädgård i sydvästra England, har utifrån storslagna konstnärsdrömmar skapat sitt Axis Mundi. När Angelika kommer för att göra ett reportage, blir mötet med Sander och hans trädgård en oväntad inre resa och hon tvingas till nya ställningstaganden och till att upptäcka önskningar hon inte visste att hon hade. Men vad är dröm och vad är verklighet? Sanders förflutna gömmer utmaningar och hans intensiva livsbejakelse skakar om och oroar. Var hon på väg att kliva in i en situation där hon förlorade sig själv, igen?

Tvärs över mitt hjärta är en romantisk må-bra-bok med fokus på valet att leva i skönhet och kärlek, om att omfamna nuet lekfullt och sensuellt och att våga hitta styrkan i sårbarheten.

(Finns även i pocketformat med ISBN 9789188065001)


Författare: Eva Norén
ISBN: 9789198058994
Språk: Svenska
Antal sidor: 360
Utgiven: 03/07/2014
Kategori: Skönlitteratur
Format: Häftad

Om författaren

Poeten Theodore Roethke lär ha sagt:”Jag lär mig genom att gå dit jag måste gå.” Skrivandet är för mig ett sätt att söka mig fram, hitta nya vägar och lära nytt. …

Eva Norén

Dela denna sida