Therese Emanuelsson

Therese Emanuelsson

In Författare by Express You Bokförlag

/*Unknown Error preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 11*/

Therese Emanuelsson


Om författaren

Jag är en tjej i mina bästa år som trots utmaningar med sjukdomen Malignt Melanom är livsbejakande, sprudlande och positiv. Jag har haft mina up’s and down’s i livet och har fått skinn på näsan av alla erfarenheter.

En sjukdom är inte ett problem som är lätt att lösa, och utmaningen med att vara maktlös och inte kunna påverka har varit frustrerande, men utvecklande. I min bok skildrar hur jag mina upplevelser och mitt sätt att tackla motgångar. Idag är jag mer ödmjuk till livet och lever mer ”här och nu” än jag gjorde tidigare. Jag har lärt mig att man bör bearbeta händelser i sitt liv för att gå vidare.

Sedan 2010 har jag genomgått en förändring av hur jag ser på livet och vad som är prioriterat. Numera är Yoga och power walks livsviktiga inslag i mitt liv, liksom nyttig och näringsriktig kost. Vänner och socialt umgänge samt en varm relation till min pojkvän är A och O. Trädgården och mitt hem är en viktig del av mitt liv. Jag älskar trädgårdsarbete, inredning och att resa. Mina två fantastiska barn, som numera är vuxna båda två, ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Jag har en lång karriär inom Inköp och supply chain, samt ledarskap. Förhandling är en av mina starka sidor, men även att skapa organisationer, processer och system för att hantera inköp av tjänster och produkter. Detta har jag även fått användning av som styrelseledamot i Melanomföreningen. Vi var fem själar som startade denna cancerförening för tre år sen, och vi förmedlar information om behandlingar, kliniska studier och forskning som gör livet lättare för patienter och anhöriga.

Jag har en del finsk ”sisu” (kämparanda) i blodet då min mor var från Finland. Därtill lite fransyska från pappas sida. En sångtitel som jag kort och gott sammanfattar min bok och mig som person är ”Don’t stop believing” av Journey.


Böcker av Therese Emanuelsson

Dela denna sida